• Maten som lyfter festen

 • Låt oss göra jobbet – hyr en kock

 • En fest är alltid roligare i köket

Catering för vardagskvällen eller företagseventet

Skaldjursmiddag för 2 i skärgården, kontorsluncher- & middagar, julbord, bröllop både stora som små, Nobelmiddagen, stora middagar i och utanför Sverige, vernissagemingel, produktlanseringar för hundratals upp till tusentals gäster… Din fantasi sätter vår meny. Vi kan inte låta bli att skryta lite men vi är så oerhört stolta att under 15 års tid att kunna hjälpa våra kunder med att göra lyckade fester och catering & event, stora som små.

Förslag på cateringmenyer


 


 

NK Victor

Middag med egen kock – för företaget eller hemmafesten

Ibland vill man slippa stå i köket själv, få mer tid för dina gäster. Hyr en professionell kock som fixar maten till festen, middagen eller företagseventet. Vi kan till exempel tillaga en 3-rätters meny på plats hos dig, ordna med en rolig matlagningsaktivitet eller stora buffér. 

Fem tips för en lyckad fest

matlagningskurs

Vår eventansvarig Gustav Johansson delar med sig av sina bästa tips för en lyckad fest.

 1. Ta det inte alltid för allvarligt
  Jag menar, hellre fest ofta än inte alls för att man har sådan prestationsångest. De flesta står ut med lite damm i hörnen och uppskattar en härlig gryta, lite gott vin och att verkligen träffas. Allt måste inte vara tipp-topp och maten fantastisk och avancerad vid varje tillfälle.
 2. Delegera och be om hjälp
  Om du ändå ska ha en stor fest så tycker jag att vi är alldeles för dåliga på att be om hjälp. Fråga om någon vänkan göra desserten eller salladen, fråga tonårsbarnen om de vill jobba extra och plocka disk. När man är festens huvudperson måste man planera så noga man kan innan. Då kan man koppla av. Det gäller att delegera alla arbetsuppgifter, så att man själv blir bortkopplad och inte måste bära ut disk. Det är ett stort ansvar att ha fest, att se till att allt flyter och att alla har roligt
 3. Se till att själv ha kul, som värd eller värdinna vill man ju också ha roligt
  Tänk igenom festen i förväg för att kunna slappna av under kvällen. Med genomtänkt gästlista, bordsplacering, dukning och så vidare blir chansen större att lyckas. Gör listor. Maten kan förberedas under veckan.
 4. Tänk på att det även finns trevliga alkoholfria drycker att erbjuda
  Tråkigt att gå på fest och stå där med ett glas mineralvatten som enda alternativ. På systembolaget finns det numera mycket bra alkoholfria alternativ som passar till både middag och fest. Tänk också på att köpa alkoholfritt bubbel på systemet om du ska bjuda på champagne, inte sliskig cider från mataffären.
 5. Få till rätt mix av gäster
  Kanske lite folk som känner varandra och lite andra. Försök få en intressant blandning av folk, inte bara dagismammor eller pluggkompisar eller så, så att gästerna kan träffa någon ny intressant person.

Festlokal

På de roligaste festerna hamnar man i köket brukar det ju heta. Vår matstudio passar ypperligt som festlokal, och behöver du en kock, serveringspersonal och catering också så har du hamnat på rätt ställe.

 

Skicka bokningsförfrågan
eller ring oss på 031-13 27 80

Hitta hit

swedish taste på NK (nedre plan)

Östra Hamngatan 42, Göteborg 
Telefon 031-13 27 80
E-post info@swedishtaste.com

Öppettider 

 • Måndag – Fredag 10.00 – 19.00 
 • Lördag 10.00 – 18.00 
 • Söndagar 11.00 – 16.00 
 • (Matlagningsaktiviteter anpassade öppetider)