Swedish taste - Lediga jobb

Lediga jobb

Matsalen

Är du sugen på en ny utmaning? Har en förmåga att kunna samarbeta i ett redan sammansvetsat lag. Hos oss på swedish taste är mat och dryck det bästa som finns och det ligger oss varmt om hjärtat. Vi söker dig som liksom oss har ett brinnande intresse av detta och tycker om att ge gästen en upplevelse, skratt och trygghet när de är hos oss. Ett besök att minnas!

Vi ser att du har en grundläggande dryckeskunskap samt minst 5 års yrkeserfarenhet, en känsla för service, ett öga för noggranhet och en vilja att ge det lilla extra. Kontakta oss på marie@swedishtaste.se.

Kök
Vill du vara med i vårt team? Nu är det dax att utöka vår styrka i köket och söker dig som liksom oss brinner för mat, vara en del av ett starkt arbetslag och vill utvecklas tillsammans med oss.I köket på swedish taste är det alltid full fart. Vi söker dig som vill arbeta i ett innovativt, modernt kök med mycket eget ansvar. Kontakta oss på magnus@swedishtaste.se.

Butiken
I vår butik har vi ett utbud av delikatesser, chark, ost, smörgåsar och sallader. Utöver detta serverar vi lunch att äta hos oss eller att ta med hem eller till kontoret. Vi erbjuder även lunchutskick samt cateringar både för företag och privat. Vi behöver dig som är kock eller kallskänka i grunden. Vi ser att du även har en servicekänsla då ni även bemannar kassan och har nära kontakt med alla våra gäster. Kontakta oss på butiken@swedishtaste.se.

Kontakta oss på info@swedishtaste.se

Servis/servitör, sommelier samt Kock