Krydda maten såväl som affärerna och relationerna

Vi har sett det många gånger förr - det händer något fantastiskt med människor när förklädet tas på. Leenden möts över de kokande grytorna – oavsett om du är en tävlingskock, VD eller snickare - vid grytorna faller rollerna av och vi alla lika.

Det var så swedish taste startade en gång i tiden - med en önskan om att förmedla något mer än en middag serverad i ett bord i matsalen - med närhet till råvarorna och där några av Sveriges bästa kockar bjuder på sina tips och hemligheter. Det är det vi vill dela med dig. Så ta med arbetskamraterna, kompisgänget eller någon du tycker om på en rolig och spännande kväll med mat och vin.

Matlagningskurser, kickoffer, workshops, företagsluncher, middagar, fester eller andra tillfällen. Välj någon av våra förslag på teman och menyer eller hör av er med egna önskemål så kan vi lämna förslag som passar er smak.

För förfrågan och bokning i Göteborg ring 031 13 27 80. För Stockholm 070-627 97 77klicka här för att bli kontaktad.
Eller klicka här för att läsa mer om vårt erbjudande i Stockholm


Visa större karta

Privat matlagningskväll Fisk & Skaldjur 12 sept

Swedish taste Stockholm

Läs mer här

Matlagningsaktiviteter företag & grupper

Hyr en kock

Ibland vill man slippa stå i köket själv. Få mer tid för dina gäster och hyr en professionell kock som fixar maten till festen, middagen eller företagseventet. 

Många av våra kockar som jobbar hos oss har tävlat (och vunnit!) i mat. Inte minst i år då vår kock Thomas Sjögren knep guldmedaljen i Årets kock 2015. Tävlingsandan sitter i väggarna och de flesta bor eller har bott på Västkusten och har därför en nära relation till råvarorna från havet - men framförallt kärleken till mat som vi vill dela med dig.

Kontakta oss så pratar vi om hur vi kan göra just din fest eller ditt event lyckat.

E-mail: stockholm@swedishtaste.com
eller 070-559 25 93 (Magnus) eller 070-627 97 77 (Gustav)

Privata matlagningskvällar