Swedish taste - Välkommen till ett hus fullt av smakupplevelser

Välkommen till ett hus fullt av smakupplevelser

swedish taste grundades år 2000 och ägs och drivs av Magnus Lindström, årets kock och olympisk mästare i matlagning samt Marie Eriksson. Vår vision är att erbjuda ”innovativa upplevelser inom mat och dryck”. Genom att regelbundet besöka nya mat- och dryckeskulturer runt om i världen hämtar vi kunskap och inspiration för ny innovativa upplevelser.

Vi finns på St Eriksgatan 6, mitt emot Göteborgsoperan, i centrala Göteborg. I våra lokaler finns vår restaurang, mat & vin studio, butik & kafé och konferenslokal. Sedan 2015 finns vi även i Stockholm, på Sankt Eriksgatan 46 D, där vi driver en mat- och vinstudio för matlagningskurser och företagsarrangemang.

Maten vi serverar i vår restaurang i Göteborg präglas av fräscha och tydliga smaker med lättsam och lekfull attityd runt varje rätt . Du kan beställa à la carte eller prova någon av våra smakmenyer. I vår butik & kafé kan man köpa allt från vår egen kvittenmarmelad till en hel middag som vi förberett åt dig. Jobbar du i närhet eller har vägarna förbi kan du smita in vår butik & kafé på en välsmakande snabblunch eller fika.

I vår mat & vin studio har du möjlighet att bjuda in till kul och annorlunda matlagningskurser och vinprovningar som kryddar både affärerna och relationerna. Endast fantasin gränser för vad som kan arrangeras.

Hos oss blir mötet mellan människor, mat och dryck en lyckad konferens. Kontakta oss 031-132780 för förslag på ett upplägg som passar er.

Vi hälsar dig varmt välkommen till swedish taste och hoppas du ska gilla vår smak.
/
Magnus, Marie med personal


Sedan milleniumskiftet har vi haft nöjet att få leverera upplevelser inom mat och dryck till tusentals små och stora företag och sällskap. Till höger hittar ni ett urval av våra uppdrag genom åren samt några länkar till vad som skrivits om oss.


Visa större karta

Lekfullt, välkomponerat med wo-ho avslutning

GPs uteätarna 2014

- “Vårt besök blev lättsamt och lekfullt med innovativa smaker som tillagades utan att ge avkall på råvarornas kvalitet”


För hela recensionen klicka på länken nedan
http://www.gp.se/krog/mellan/mellan5fyrar/1.2498786-swedish-taste

2010-11-01 – Årets krögare

Motivering till årets krögare: 
Strävan efter kunskap och viljan att ständigt utvecklas driver Årets Krögare 2010 och kommer gästerna till godo i form av nya innovativa mat- och dryckesupplevelser.
De har utvecklat sin affärsidé till fullo under samma tak och med en påfallande lättsam, ödmjuk och lekfull attityd – på köpet har de skapat ett kreativt gastronomiskt centrum som också kommer den övriga branschen till godo. Det rör sig om två kollegor som kompletterar varandra på ett extraordinärt vis och som är generösa med sin kunskap. Vinnare är: swedish taste.