“Lekfullt, välkomponerat och med woho-avslutning”

5 fyrar av 5 möjliga för åttonde året i rad av Göteborgsposten.
Läs hela recensionen här


Swedish taste restaurang öppnades år 2008. Ägs och drivs av Magnus Lindström, Årets Kock samt tvåfaldig olympisk guldmedaljör inom gastronomi samt Marie Eriksson. Vår vision är att kunna erbjuda ”innovativa upplevelser inom mat och dryck”. Inspiration finner vi bland annat av att besöka nya spännande mat och dryckeskulturer runt om i världen.

Vår vinlista innehåller hundratals olika viner och är under ständig utveckling. Då vi regelbundet byter meny i restaurangen är det viktigt att också hålla vinlistan uppdaterad och anpassad efter vad kockarna lagat till av säsongens råvaror.

Vill du äta middag och mötas i avskildhet så passar en separé utmärkt, vi har möjlighet för erbjuda er avskilda matsalar för sällskap från 2 till 60 personer.

Gruppbeställningar
Vid intresse av att abonnera restaurangen ber vi att få offerera er separat. Kontakta oss på telefon 031-13 27 80 eller maila oss på info@swedishtaste.com.

Välkommen med din förfrågan!


Boka bord i restaurangen – ring 031 13 27 80.
För att även ni i större sällskap (6 personer och uppåt) ska uppnå bästa möjliga service och kvalitet vid ert besök hos oss, så ber vi er att kontakta oss angående förbeställning. Givetvis tar vi hänsyn till allergier o.dyl.

Överraska någon med våra mycket uppskattade presentkort.
Ring 031 13 27 80 så hjälper vi dig.

Öppettider:
Vi har sommarstängt 6/7-11/8. Önskar er en trevlig sommar!
Lunch: måndag – fredag 11.30-14.00
Kväll: Tisdag – Fredag från 17.30, Lördag från kl 16:00-

Varmt välkommen till swedish taste Restaurang.


Visa större karta

A la carté


Ladda ner

Lunch på Swedish taste